Rahsia Kerja Dari Rumah Dengan Tudung SiComel

Dalam blog ni saya jarang kongsi cara bagaimana jana pendapatan melalui blog. Bukan kedekut cuma masa saya amat terhad.

Artikel saya kali ini khas saya tulis untuk anda yang ingin tahu cara buat duit melalui online. Tak perlu keluar modal, tak perlu pergi event, tak perlu redah jam bagai.

Tahu tak duduk dirumah sahaja boleh buat duit, hanya perlu online.

Tak percaya? Saya nak kongsi ni…nak tak? Kalau nak baca sampai habis entri ini.

Apa yang akan saya kongsikan ni bukan skim cepat kaya atau MLM ya. Tetap kena ada usaha juga cuma bezanya tak perlu kemana-mana.

image

Kerja Dari Rumah Dengan Tudung SiComel

Sebelum itu saya kenalkan dulu siapa TudungSiComel.com.

Jenama Tudung Si Comel bukan baru dipasaran online. Sudah lebih empat (4) tahun rasanya. Selama itulah blog saya bekerjasama dengan syarikat mereka dan hampir setahun menjadi rakan affiliate Tudung SiComel.

Kenapa saya masih setia dengan Tudung Si Comel…

Tudung si Comel adalah Pembekal Tudung kanak-kanak No.1 di Malaysia. Setiap produk keluaran Tudung Si Comel sangat berkualiti, cantik dan comel.

Mereka sentiasa mengeluarkan design paten tudung kanak-kanak yang terbaru dan fresh.

Menepati citarasa dan memudahkan pembeli untuk mendapatkan tudung kanak-kanak yang berkualiti dengan nilai hebat.

Tengok sahaja katalog Tudung SiComel semua cantik-cantik dan comel-comel belaka. Mak ayah yang ada anak perempuan mesti tak sabar nak beli dan sarungkan ke anak.

Setiap produk yang dihasilkan oleh Tudung SiComel sentiasa dipastikan ianya MUDAH, LEMBUT & SELESA dipakai oleh anak-anak.

Mereka sentiasa menitik berat kualiti dan keselesaan si pemakai.

image

Kelebihan menjadi Rakan Affiliate TudungSiComel

Hah ini peluang anda membuat duit dengan menyertai Program Affiliate Tudung SiComel.

Sambil, kerja, rehat & bercuti santai boleh meniaga dimana sahaja asalkan ada talian internet dan banyak lagilah kelebihan lain. Banyak kelebihan menyertai program affiliate ini.

  • Tanpa perlu keluarkan modal (kecuali modal aktiviti pemasaran)
  • Tanpa perlu berhubung dengan pelanggan dan tak perlu urus tempahan penghantaran
  • Tanpa perlu urus masalah perniagaan, stok tak terjual dan tempat stok
  • Tidak perlu mengupah staf untuk membantu
  • Tidak memerlukan masa yang banyak, Boleh dilaksanakan secara automatik dan menganggu masa kerja anda.

Satu sahaja untuk buat program Affiliate TudungSiComel anda hanya perlu belajar kaedah pemasaran Affiliate yang betul sahaja. Kerja anda promosikan produk melalui link affiliate anda dan pihak mereka akan uruskan segalanya.

Ada sales masuk automatik dapat komisen…Mudah kan.

Tudung My Love

Sistem Program Affiliate TudungSiComel.com

  • Katalog Mesra Smartphone yang memudahkan pelanggan anda untuk membuat belian
  • Produk yang semakin meningkat permintaan
  • Katalog yang menggunakan teknologi LITESPEED dan Local Server; kelajuan website
  • Conversion Rate yang baik
  • Testimoni lebih dari 2000++ menyebabkan prospek YAKIN untuk membuat belian
  • Krew Khidmat Pelanggan yang mesra
  • Fungsi sistem Online Chatyang membolehkan prospek anda membuat pertanyaan sekiranya ada sebarang persoalan
  • Jaminan produk 180 hari
  • Gambar produk profesional menambahkan keyakinan prospek… dan banyak lagi.

Tudung My Love

Cara Menjadi Rakan Affiliate Tudung SiComel

Caranya senang sahaja. Anda hanya perlu mendaftar sebagai Rakan Affiliate Tudung Si Comel.

Menariknya setiap pendaftaran affiliate Tudung SiComel automatik akan mendapat RM30 dan akan dimasukkan terus kedalam akaun affiliate anda.

Belum jual lagi dah dapat duit…

Sistem affiliate ini lebih kurang sama dengan sistem dropship cuma bezanya anda tidak perlu susah payah urus pelanggan dan stok. Semua diuruskan oleh pengedar.

Kerja anda mudah hanya mempromosikan produk Tudung SiComel melalui link, banner atau text link yang telah disediakan. Tinggal nak promosi sahaja.

Setiap pembelian dari link tersebut, akan mendapat komisen mengikut harga sesebuah produk.

Nak Buat Duit Kena Usaha dan Sabar

Saya juga merupakan Affiliater Tudung SiComel. Saya gunakan kelebihan sebagai blogger buat duit melalui blog dan laman social media.

Dalam duduk diam tak buat apa, ada sahaja yang masuk beli dari link affilliate saya. Tahu-tahu masuk duit dalam akaun.

Korang Tak NAK ke?

Blogger paling mudah buat Kerja Dari Rumah Dengan Tudung SiComel ini sebab korang dah ada pembaca setia.

Pembaca juga pengguna, tidak mustahil pembaca boleh bertukar menjadi pembeli. Secara automatik prospek akan datang dengan sendiri.

Dari tulis entri yang tak dapat satu habuk pun, baik buat entri yang boleh buat duit…betul kan.

Jangan risau yang takde blog pun boleh buat juga. Daftar dan rajin promosi dilaman social media.

Nak cari duit raya kan…

Ini salah satu cara yang mudah dan berkesan. Kena usaha dan rajin sahaja. Saya juga bermula dari bawah. Dari tak tahu langsung pasal buat duit online, perlahan-lahan saya belajar.

Alhamdulillah setiap bulan sentiasa ada sahaja rezeki blog ini. Pernah juga beberapa kali tersenarai top 10 affiliater dalam program affiliate yang saya sertai.

Saya boleh buat, anda pun boleh. Orang kata rezeki ada dimana-mana.

Sekarang dah mula puasa, tak lama lagi nak raya. Bulan puasa lah paling sesuai untuk cari income sampingan untuk raya kerana orang mula berbelanja untuk membuat persediaan hari raya. Tudung antara produk yang paling banyak permintaan.

Jadi, jangan tunggu lama-lama, buat sekarang. Klik dan Daftar sahaja di link dibawah

Jana Pendapatan Dengan TudungSiComel.com

Saya dah kongsikan peluang buat duit online. Rajinkan diri InshaAllah ada rezeki anda nanti… Selamat Berpuasa

About author View all posts

Akma Omar

I am a young entrepreneur, involving in Retail Trade Business – Base in Kuala Lumpur, Malaysia. I have been in this industry more than 10 years. This blog is my online diary. More about me here...

24 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pin It on Pinterest