Senarai Penaja Contest Bonus Akhir Tahun

Senarai Penaja Contest Bonus Akhir Tahun

Akhirnya tamat sudah penyertaan contest Bonus Akhir Tahun “Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan”.

Saat akhir masih ramai yang menghantar penyertaan. Mendapat sambutan yang agak menggalakkan. Saya ucapkan terima kasih kepada anda semua yang sudi bersaing untuk contest saya kali ini.

Sebelum saya keluarkan senarai peserta, terlebih dahulu saya kenalkan siapa disebalik penaja-penaja besar contest ini.

Senarai Penaja Pengedar Shaklee

YatiAdam.com : Seorang pendidik, ibu kepada dua (2) orang puteri yang comel dan surirumah yang gemar memasak dan melancong.

Aktif sebagai pengedar sah Shaklee diseluruh Malaysia. Antara yang pakar tentang produk kesihatan terbaik Shaklee.

Blog beliau juga niche kesihatan khas untuk produk Shaklee sahaja. Segala informasi anda boleh dapat di blog beliau.

Facebook Page: VitaminNo1
Call/SMS/Whatsapp: 013 3972486
Email: vitaminsno1.gnor@gmail.com

Blog Vitopiathyst : Milik Usahawan Muda Shaklee. Berkongsi tentang produk Shaklee, informasi kesihatan, kecantikan, kehidupan, isu-isu yang manusia jarang ambil peduli. Banyak perkongsian yang boleh ada dapati.

Rahsia menjadi usahawan muda seawal 20-an yang berjaya dalam bidang Networking.

Banyak rahsia yang boleh anda dapat dari blog beliau dari kejayaan beliau sebagai usahawan Shaklee seawal umur 25 tahun. Tentang personaliti dan rahsia perhubungan awam yang efektif.

Facebook page: Izzyadlinblog
Call/SMS/Whatsapp: 011-11773152
Email: iadlinazzy@gmail.com

BondaSihat.com : Blog ini adalah sepenuhnya menjurus kepada Bisnes dan Produk Shaklee.

Merupakan Blog seorang wanita, yang memilih Shaklee sebagai bisnes sampingan sejak setahun yang lalu dan juga seorang guru.

Pengedar aktif Shaklee seluruh Malaysia. Menyediakan perkhidmatan online dan Cash On Delivery (COD) sekitar area Kota Kinabalu dan Ranau, Sabah.

Facebook Page: Lovely Mama Page
Call/SMS/Whatsapp: 016 8427520 Pn.Farizah
Email: fieza1028@gmail.com

Ranau Healthy Vitamins : Blog seorang surirumah sepenuh masa dan usahawan Shaklee berpengkalan di Kota Kinabalu, Sabah. Beliau juga seorang penulis blog.

Pengguna tegar dan pengedar sah produk Shaklee. Usahawan Shaklee yang berjaya menjana income 4 angka sebulan.

Setiap entri di dalam blog ini lebih terarah kepada perkongsian tentang kelebihan dan keistimewaan Shaklee.

Facebook Page: Vitamin Superb Ranau
Call/SMS/Whatsapp: 0168154633
Email: ennenna.hc79@gmail.com

IreneVitamin.blogspot.com : Salah seorang lagi pengedar Shaklee yang sah dan mempunyai pengalaman tentang produk vitamin dan supplement ini.

Blog niche kesihatan. Banyak berkongsi kebaikan tentang vitamin dan supplement terbaik Shaklee kepada pembaca dan pengguna.

Disamping itu perkongsian cara hidup yang hijau, sihat dan ceria.

Fanpage: VitaminIrene
Call/SMS/Whatsapp: 012-8373981
Email: irene_adel26@yahoo.com

WinaWellness.com : Seorang Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel. Merupakan master Coordinator Shaklee Malaysia dan juga Pengasas Team Winners Network.

Yang menyediakan perkhidmatan konsultansi produk Shaklee serta menawarkan peluang bagaimana untuk anda boleh menjana pendapatan bersama Shaklee yang merupakan produk selamat, berkesan dan semulajadi.

Pengedar Sah Shaklee di Pulau Pinang, Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Butterworth, Kepala Batas, dan Sungai Petani.

Facebook Page:
Call/Whatsapp: 012-3466986 Pn. Norwina
Email: winawellness @gmail.com

ElnaOmie.net : Merupakan ibu kepada 2 orang anak yang comel dan aktif.

Blog ini dibuka bertujuan untuk berkongsi info dengan pembaca mengenai kesihatan untuk semua peringkat umur.

Pengedar sah Shaklee ini juga berkongsi keistimewaan dan kebaikan mengenai supplement semulajadi Shaklee untuk mengekalkan kesihatan yang lebih sihat dan ceria.

Penuh dengan info dan tips mengenai kecantikan, pengetahuan mengenai penyakit-penyakit zaman moden dan juga menyokong penyusuan susu ibu.

Facebook Page: El Naomie Vitamin’s House
Call/SMS/Whatsapp: 016-7113576
Email: suhaily.aj@gmail.com

ShanaSharafas

VitaminSiCilik : Pengedar shaklee dan juga seorang ibu yang bekerja di sektor perubatan di Hsajb.

Blog menjurus kepada perkongsian dan manfaat produk Shaklee. Selain itu beliau juga banyak berkongsikan tentang isu kesihatan terutamanya kesihatan kanak-kanak.

Facebook Page: Aishah ahmad
Call/SMS/Whatsapp: 013-7098352

Rahsia Nutrisi Vitamin Semulajadi : Blog ini dibuka bertujuan untuk berkongsi info dengan pembaca mengenai kesihatan diri dari kanak-kanak hingga ke warga emas.

Perkongsian info dan tips mengenai kecantikan, pengetahuan mengenai penyakit-penyakit zaman moden dan juga menyokong penyusuan susu ibu.

Juga berkongsi keistimewaan dan kebaikan mengenai supplement semulajadi Shaklee untuk mengekalkan kesihatan yang lebih sihat dan ceria.

Facebook page: LittlePelangi
Hp: 017-7642535
Email: sihatvitamin4u@gmail.com

Senarai diatas merupakan group penaja besar dan juga pengedar Shaklee yang sah dan aktif di Malaysia.

Mereka bukan sahaja menjual produk Vitamin Shaklee malah memberi anda panduan dan tunjuk ajar cara penggunaan vitamin dan supplement yang betul.

Senarai Penaja Bersama

Contest Bonus Akhir Tahun anjuran oleh AkmaOmar.com juga ditaja bersama oleh penaja-penaja hebat dalam pelbagai niche untuk memeriahkan lagi contest Bonus Akhir Tahun ini.

Bee Venom Malaysia – Sebuah blog kecantikkan dan kesihatan yang menulis informasi lengkap tentang tentang produk New Image. Pengedar sah Alpha Lipid Bee Venom ini juga seorang blogger hebat dan mempunyai pengalaman yang banyak dalam bidang kecantikkan dan kesihatan.

VitaminKesihatan.com – Blog niche kesihatan yang masih baru khusus tentang vitamin dan kesihatan juga.

Blog Jawatan Kosong Kerja Kerajaan – Blog niche kerjaya dan education yang banyak berkongsi tentang tip-tip kerjaya dan juga informasi kerja kerajaan dan swasta. Milik seorang usahawan dan Internet Marketer yang hebat yang berjaya menjana pendapatan 5 angka dengan hanya melalui blog.

Jawatan Kosong Kerajaan Terkini – Blog yang banyak berkongsi peluang perkerjaan kerajaan dan swasta yang ada di Malaysia dan juga tip-tip kerjaya yang terbaik. Niche Kerjaya menulis informasi, iklan job, review, affiliate dan yang apa sahaja yang berkaitan dengan kerjaya. Ini adalah kali kedua beliau menaja contest anjuran blog saya.

Exam SPA Online – Blog niche kerjaya yang berkongsi tentang informasi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam dan segala tip-tip peperiksaan online SPA.

Kongsi Bersama Nora – Niche blog personal dan kesihatan. Banyak berkongsi pelbagai petua moden dan tradisional.

Antara blogger lama dan blog beliau boleh dijadikan sebagai rujukan. Antara yang berpengalaman dalam pengiklanan blog, affiliate dan review/advertorial juga.

Dunia Vitamin Resources – Website ini mula beroperasi pada penghujung tahun 2012 dengan nama jutawanshaklee.com. Didaftarkan di bawah Syarikat NUYUNBIZ GLOBAL RESOURCES (002353179-U) dengan nama DuniaVitaminResources sehingga sekarang. Sepenuhnya milik bumiputera dan merupakan pengedar sah produk berjenama Shaklee.

Berkongsi tips, info kesihatan, pemakanan dan nutrisi yang baik serta cara hidup sihat bersama shaklee.

Disamping itu menyediakan bimbingan bagi anda yang berminat untuk menjadi salah seorang pemimpin Shaklee yang hebat bersama Empire DuniaVitamin.

UmmiMamaBiz.com – Merupakan blog peribadi untuk perkongsian produk Shaklee, tazkirah, motivasi dan perjalanan hidup.

Beliau merupakan pengguna Shaklee sejak 3.5 tahun yang lalu berpunca dengan masalah penyusuan yang dihadapi. Kini, beliau aktif sebagai ahli Shaklee dan berkongsi kebaikan produk Shaklee kepada umum.

Menggunakan konsep “Mobile Shaklee” iaitu penghantaran produk Shaklee secara percuma di kawasan Skudai, Johor Bahru dan berdekatan.

Ini adalah senarai penaja contest Bonus Akhir Tahun anjuran blog AkmaOmar.com. Terima kasih kerana sudi sponsor dan memeriahkan lagi contest anjuran blog saya ini.

Sikit masa lagi saya akan lampirkan senarai peserta pula.

Ranking dekat SERP pun semakin rancak. Syok tengok para peserta bersaing, penuh dengan aksi potong memotong. Ada masa lagi untuk bersaing. Saya ucapkan selamat berjaya dan buat yang terbaik.

About author View all posts

Akma Omar

I am a young entrepreneur, involving in Retail Trade Business – Base in Kuala Lumpur, Malaysia. I have been in this industry more than 10 years. This blog is my online diary. More about me here...

28 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pin It on Pinterest