RF3 World Produk Kecantikan dan Kesihatan Antarabangsa

Baru-baru ini telah keluar di akhbar Utusan mengenai satu produk keluaran syarikat RF3 WORLD. Produk berasaskan kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman ini bukanlah baru dipasaran.

Semenjak ditubuhkan padatahun2013 RF3 World telah mendapat sambutan yang tinggi dan menggalakkan dikalangan pengguna kerana keberkesanannya.

Banyak testimoni terbaik yang diberikan oleh mereka yang telah mencuba sendiri produk keluaran RF3 World.

Saya kongsikan secara lebih terperinci produk kecantikkan dan kesihatan yang telah beberapa tahun berada di pasaran dan telah berjaya menembusi pasaran antarabangsa ini.

image

RF3 World Tembusi Pasaran Antarabangsa

RF3 World merupakan sebuah syarikat e-dagang milik bumiputera yang sedang berkembang maju menjenamakan produk yang berkualiti untuk kecantikan dan menyediakan platform perniagaan bagi semua golongan.

RF3 World bukan satu nama baru di Malaysia. Telah lama dipasaran dan berada dihampir seluruh rantau asia. Merupakan syarikat produk kecantikan luaran dan dalaman yang berasaskan kesihatan dimana dalam masa yang singkat anda akan dapat lihat kesannya.

Antara produk yang paling mendapat permintaan adalah FirMax 3. Telah berjaya menembusi sembilan (9) buah negara dalam masa enam bulan sahaja diperkenalkan.

Dalam masa yang singkat telah terjual lebih 60 hingga 70 ribu di pasaran Malaysia.

Hasil gabungan produk yang hebat serta pengurusan yang cekap. Pasaran RF3 World telah berkembang pesat dalam masa yang singkat.

RF3 World telah berjaya melebarkan sayap perniagaan keseluruh negara termasuk Sabah Sarawak dan telah memasuki pasaran negara Asia seperti Thailand, Indonesia, Brunei dan juga Singapura.

Memiliki Good manufacturing practices (GMP) pelesenan bagi pengeluaran dan penjualan makanan, produk ubat, dan produk farmaseutikal.

Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan HALAL dari Jakim.

image

Tentang Produk RF3 World

RF3 World mempunyai produk yang khusus khas untuk kesihatan dalaman dan luaran. Terdapat empat (4) produk yang sering mendapat sambutan paling tinggi.

FirMax 3 – adalah produk krim pertama RF3 World dan pertama di Malaysia menggunakan kaedah terapi dari bahan tumbuhan semulajadi dari seluruh negara.

Sejenis produk penstabil hormon yang berfungsi sebagai pemulih hormon dalaman yang boleh merawat pelbagai penyakit yang berpunca akibat dari ketidakseimbangan hormon seperti tekanan, menguruskan badan, menegangkan payudara dan sebagainya.

Ia diproses menggunakan teknologi Nano untuk menengangkan kulit dan memperbaiki sel kulit.

SoulMax3 – adalah produk minuman gabungan untuk kesihatan luaran dan dalaman yang menggunakan 7 teknologi dari 6 negara.

Fungsi memperbaiki sel-sel yang mati dan bertindak menjadi antioksidan yang terbaik.

Kesan yang sangat positif pada kecantikan kulit, kesegaran tubuh badan, minda dan yang paling utama untuk kehidupan yang sihat.

image

O2max3 – Serum khusus untuk pencerahan kulit yang mengunakan oksigen sebagai penghantar serum masuk ke dalam kulit. Berfungsi membersihkan, memperbaiki dan memutih wajah serta membunuh bakteria.

Dalam masa sama ia juga boleh mengubah tekstur kulit kelihatan lebih licin dan cantik. Menghidrat dan menambah antioksida pada permukaan kulit, menambah baik penampilan kulit, tekstur, seri dan gaya hidup.

Slimax3 – Bukan sejenis pil kurus, lotion atau krim kurus. Slimax 3 menggunakan teknologi Monte Carlo yang berasaskan Gel Air yang mudah menyerap, tidak melekit dan tidak panas. Mengandungi 19 ramuan terpilih yang dapat memberi kesan pantas.

Kelebihan Slimax 3 membantu mencairkan darah dan melancarkan peredaran darah pada tubuh badan terutama pada bahagian yang berlemak.

Disamping itu membantu membakar lemak secara maksimum dan dapat mengurangkan masalah selulit.

image

Peluang Perniagaan Bersama RF3 World

Peluang perniagaan online bukan sesuatu yang baru bagi kita lagi. Rata-rata ramai yang mencari peluang perniagaan sampingan melalui online.

Ditambah lagi peluang perniagaan online sekarang semakin meluas.

Kini, kebanyakkan syarikat besar menggunakan networking marketing dalam memasarkan produk keluaran mereka. Disamping itu menawarkan peluang keusahawanan kepada umum.

RF3 World juga membuka peluang  kepada yang minat untuk menjadi usahawan berjaya dengan menjadi agen menjual produk keluaran mereka.

Setiap rakan niaga akan diberi latihan dan tunjukajar tanpa henti dari masa ke semasa supaya anda dapatkan menguruskan perniagaan dengan lebih baik dan berjaya.

Untuk mengetahui maklumat lanjut tentang produk anda boleh layari:

FbPage : RF3 World

Atau hubungi

Puan Nor Jannah 017 344 8876
Puan Yuli 019 302 5099
Puan Mahani 011 3124 8158
Puan Faezah 012 906 3849

Kepada yang minat meniaga tapi tidak tahu caranya. Ini peluang untuk anda semua menambah pendapatan untuk keluarga malah dapat hidup dalam suasana yang lebih sihat.

*Khas untuk blogger, Team Agen RF3 World telah sudi menaja satu Contest Besar khas untuk blogger. Hadiah tentulah wang tunai lumayan. Satu lagi peluang untuk anda mencuba nasib memenangi contest anjuran blog saya ini.

Nantikan artikel contest saya dan jangan lupa join ok.

                  

About author View all posts

Akma Omar

I am a young entrepreneur, involving in Retail Trade Business – Base in Kuala Lumpur, Malaysia. I have been in this industry more than 10 years. This blog is my online diary. More about me here...

9 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pin It on Pinterest