Lazada Gillette Creative Foam Race Off Contest

Gillette Creative Foam

Lazada Malaysia adalah sebuah laman website membeli belah secara online yang terbaik di Malaysia kerana sering menawarkan harga terbaik bagi produk gadget seperti kamera digital, telefon bimbit, tablet, komputer riba, kesihatan dan kecantikan, dan peralatan rumah.

Lazada Online Shopping

Lazada juga berada dibawah naungan syarikat Rocket Internet yang terbesar, terpantas dan paling berjaya secara online di peringkat antarabangsa. Lazada mempunyai talian perkongsian – partnership dengan Gillette.

Produk Gillette adalah jenama pisau cukur keselamatan lelaki, antara lain produk adalah penjagaan peribadi. Jenama Gillette memang sudah dikenali dan diakui ramai, sejenis produk yang berkualiti tinggi.

Ia adalah produk penjagaan yang mampu untuk menguasai gaya anda.

Lazada Gillette Creative Foam Race Off Contest

Terbaru mereka bekerjasama untuk melancarkan satu kempen secara besar-besaran, iaitu Lazada Gillette Creative Foam Race Off.

Sempena kempen Lazada Gillette Creative Foam Race Off, mereka telah mengadakan satu pertandingan menarik dan cukup mudah dengan hanya menggunakan produk Gillette secara kreatif.

Disamping itu, hadiah yang ditawarkan cukup lumayan. Saya berbesar hati menjemput anda semua untuk menyertai pertandingan ini.

Lazada Gillette Creative Foam Race Off

Gillette Creative Foam Race Off Contest

Memperkenalkan pertandingan “Creative Foam Race Off with Gillette”. Mesti anda pernah menggunakan produk berjenama Gillette ni.

Tapi… Pernahkah Gillette yang anda gunakan membantu anda MENANG sesuatu?

CUBA dan ENTER “Creative Foam Race-off with Gillette” Contest.

DUA berpeluang untuk memenangi sepasang tiket FORMULA 1 Grand Prix bernilai RM600 setiap satu dengan hanya menyertai pertandingan mudah ini.

Cara menyertai pertandingan “Gillette Creative Foam Race Off” amat mudah, iaitu…

Dengan menggunakan buih pencukur Gillette (Gillette’s shaving foam), reka bentuk / kraf satu bentuk atau gambar di atas sebarang permukaan. Gunakan kreativiti anda supaya ianya dapat menarik perhatian juri.

Kemudian, realiasikan dalam bentuk photo dan hantar photo tersebut melalui email.

Bagaimana Untuk Menang

Langkah 1

Beli mana-mana produk Gillette di Lazada.my bertarikh pada 13 – 19 MAC 2013.

Langkah 2

Dengan menggunakan buih pencukur Gillette, reka bentuk / cipta satu bentuk atau gambar di atas sebarang permukaan. Jadikan ia kreatif!

Langkah 3

Hantar penyertaan anda melalui email di contest@lazada.com.my bersama dengan nombor bukti pembelian anda.

  • Semua pembelian untuk barangan Gillette akan menikmati penghantaran PERCUMA ke seluruh negara.
  • Tarikh tutup pertandingan adalah 12 tengah hari pada 19 MAC 2013.

Terma Dan Syarat:

  1. Semua penyertaan Gillette Creative Foam Race Off mesti disertakan dengan bukti pembelian produk Gillette (s) dari Lazada.my.
  2. Penyertaan mesti diserahkan melalui email di contest@lazada.com.my disertakan dengan nombor bukti pembelian barangan Gillette.
  3. Pertandingan ini akan bermula dari 13 – 19 MAC 2013. Sebarang penyertaan selepas tarikh ini tidak akan diterima.
  4. Penggunaan kata-kata, kandungan kesat atau lucah tidak dibenarkan sama sekali dalam pertandingan ini. Sebarang penyertaan dengan kandungan tersebut akan dikeluarkan dan tidak sah.
  5. Ia akan menjadi keputusan tunggal Lazada sebagai penganjur, sama ada keputusan kelayakan atau apa-apa yang tidak dipenuhi. Dan pihak penganjur mungkin memerlukan keterangan atau pengesahan daripada peserta sebelum pemberian hadiah.
  6. Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti mereka dan akan diadili oleh panel juri profesional dari Lazada.my sendiri. Semua keputusan adalah muktamad.
  7. Penyertaan menggunakan alamat kediaman yang sama tidak boleh memenangi lebih daripada satu hadiah.
  8. Peserta yang membeli Gillette secara online di laman Lazada.my akan menikmati penghantaran secara PERCUMA. Walau bagaimanapun, pembelian termasuk barangan lain tidak akan diberi penghantaran percuma, kecuali melebihi RM100.

Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia.

Jom ramai-ramai sertai pertandingan Gillette Creative Foam Race Off yang akan bermula pada 13 MAC 2013 dan tamat pada 19 MAC 2013.

Anda berpeluang memenangi tiket Grandstand Formula 1 Sepang International Circuit. Sekaligus berpeluang melihat secara lebih dekat pelumba-pelumba Formula 1 ternama didunia.

Jangan lepaskan peluang ini!

About author View all posts

Akma Omar

I am a young entrepreneur, involving in Retail Trade Business – Base in Kuala Lumpur, Malaysia. I have been in this industry more than 10 years. This blog is my online diary. More about me here...

37 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pin It on Pinterest