Alpha Lipid Bee Venom Rahsia Kulit Cantik Dan Kelihatan Muda

Bee Venom Malaysia

Anda mempunyai masalah kulit yang serius seperti kedutan, garis-garis halus, kulit kusam, kering, pucat, jerawat dan sebagainya.

Saya ingin kenalkan kepada anda satu produk kecantikan dan krim anti penuaan yang sangat berkesan. Saya sendiri menggunakan dan ianya memberi kesan yang sangat positif pada kulit muka saya.

Anda pernah dengar Alpha Lipid? Sejenis jenama produk supplement kecantikkan dan kesihatan keluaran New Image yang telah lama stabil dan mendapat kepercayaan dari pengguna.

Terbaru, mereka telah keluarkan satu lagi produk kecantikkan New Zealand yang berkesan, laris dan mendapat sambutan besar bukan sahaja di Malaysia tetapi diseluruh Asia.

Iaitu… Bee Venom, Intensive Anti-Aging Moisturising Cream.

New Image Alpha Lipid Bee Venom

Produk Bee Venom telah lama terkenal diluar negara dan dijual dengan harga yang mahal. Ramai artis-artis antarabangsa menggunakan Alpha Lipid Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream ini.

Bee Venom baru sahaja masuk ke pasaran Malaysia dan mendapat permintaan yang tinggi kerana ramai yang sudah tahu tentang keberkesanan produk kecantikkan dan krim anti penuaan ini. Memiliki Sijil Halal dan selamat digunakan.

New Zealand Pure Bee Venom memberi tenaga dan menapis tekstur kulit. Menjadikan kulit lebih tegang dan lembut. Menampilkan kulit yang licin, muda dan berseri.

Plus Alpha Lipid Colostrum menyediakan TGF (Faktor Pertumbuhan Tranforming) A dan B iaitu menggalakkan percambahan sel, pembaiki tisu, penyelenggaraan dan penyembuhan pada kulit.

EGF (Epidermal Growth Factor) dan memperbaharui sel pembaikan kulit. Paten Alpha Lipid Micro-Nutrient Sistem mempercepatkan penembusan berharga Bee Venom molecules dan nutrien ke dalam sel-sel kulit.

Mengaktifkan lapisan dalam kulit dan dapat bekerja dengan lebih cekap. Perubahan yang ketara, terbaik dan berkualiti. Membuat kulit anda kelihatan lebih muda dan mencapai keputusan yang paling wajar.

Alpha Lipid Bee Venom Malaysia

Kelebihan Alpha Lipid Bee Venom

Alpha Lipid Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream adalah satu-satunya produk penjagaan kulit yang mengandungi New Zealand Alpha Lipid Colostrum yang menggalakkan pembaikan dan pembaharuan pada sel kulit seperti melakukan suntikan botox.

Cuma bezanya anda tidak perlu menyuntik botox pada kulit muka, tetapi hanya perlu sapu krim Bee Venom sahaja. Ia adalah krim kecantikan dan anti penuaan yang mempunyai pelbagai fungsi untuk merangsang pengeluaran Kolagen dan Elastin dari badan.

Berfungsi secara harmoni dengan sistem badan kita dan tidak invasif atau menyakitkan seperti melakukan pembedahan, pertukaran kulit atau suntikan seperti botox.

Faktor utama adalah untuk memulihkan kulit supaya lebih kelihatan muda dan sihat dengan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di muka.

Bahan-bahan Aktif Utama:

Bee Venom, Natural Exotic Oils seperti Jojoba, Badam, Biji Macadamia, Madu Manuka, Evening Primrose dan Shea Butter.

Kulit Cantik Dan Muda Dengan Bee Venom

Antara punca utama masalah kulit adalah faktor umur, pemakanan dan persekitaran.

Semakin umur meningkat, kulit akan menghadapi masalah kedutan terutama pada wajah. Semua wanita menitikberatkan kecantikkan dalaman dan luaran.

Tetapi memiliki kulit muka yang cantik dan kelihatan muda sememangnya impian utama setiap wanita. Walaupun bentuk tubuh badan anda gempal, yang penting muka cantik. Betul tak?

Jika kita tidak ambil peduli mengenai kecantikan kulit muka, ianya akan menjadi serius dan pastinya mula hilang keyakinan diri kerana malu dengan kulit yang bermasalah teruk.

Produk Alpha Lipid Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream adalah revolusi terkini keluaran New Image yang pertama menggunakan madu manuka sebagai bahan utama.

Satu krim kecantikan yang selamat untuk merawat tanda-tanda awal penuaan kulit tanpa perlu melakukan suntikan botox yang pastinya menyakitkan.

Tidakbalas positif Bee Venom paling berkesan adalah…

 • Kulit menjadi lembab
 • Kedutan semakin hilang
 • Jeragat semakin pudar
 • Jerawat cepat mengecut
 • Menghilangkan pigmentasi pada kulit
 • Kulit lebih halus, anjal, gebu dan tegang
 • Kulit semakin cerah dan segar
 • Tona kulit semakin sekata dan glowing
 • Memperbaiki dan memperbaharui sel kulit rosak setiap hari
 • Meneturalkan sel kulit yang rosak akibat daripada UV
 • Anti penuaan yang begitu berkesan

Cara Penggunaan Bee Venom

Produk ini sesuai digunakan pada semua jenis kulit muka baik lelaki atau wanita. Kecuali yang alah kepada sengatan lebah. Kulit setiap orang adalah unik dan berbeza. Ada yang sesuai, ada yang tidak.

Sebaiknya habiskan sebotol Bee Venom untuk melihat tidakbalas dan keberkesanannya. Anda mungkin mengalami rasa pedih sedikit jika permukaan kulit anda bermasalah. Itu adalah biasa.

Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream berfungsi sebagai krim siang dan krim malam. Untuk hasil yang terbaik sapukan ke kulit muka dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam sebelum tidur.

 • Bee Venom boleh digunakan 2 kali sehari.
 • Setiap pagi sapukan Bee Venom ke muka sebagai krim siang sebelum anda memakai alat solek.
 • Sebelum tidur sapukan Bee Venom perlahan-lahan ke lapisan kulit muka dan leher dan biarkan semalaman.
 • 1 botol Bee Venom untuk penggunaan lebih kurang 2 bulan.

Untuk dapatkan Alpha Lipid Bee Venom Intensive Anti Aging Moisturising Cream, anda boleh hubungi saya:

Call/WhatsApp: 013 2680001

Testimoni Produk Alpha Lipid Bee Venom Malaysia

Testimoni Bee Venom Malaysia

Gambar diatas adalah testimoni peribadi dari Malaysia setelah saya sendiri menggunakan produk Alpha Lipid Bee Venom – Intensive Anti-Aging Moisturising Cream ini.

Saya sudah mencuba pakai krim Bee Venom ini. Saya juga mempunyai masalah kulit muka. Terutama di bawah mata yang hitam dan whitehead di pipi dan hidung. Satu lagi kulit muka saya sangat sensitif dengan produk kecantikan jika tidak bersesuaian kerana struktur kulit muka saya terlalu lembut dan nipis.

Ditambah lagi sebelum menggunakan Bee Venom, saya baru balik bercuti dari luar negara. Cuaca disana agak sejuk menyebabkan kulit saya kering mengelupas.

Mulanya… saya sapukan Bee Venom pada tangan dahulu kerana risau juga kalau ada alahan sebab setahu saya maksud Bee Venom adalah racun lebah. Selama 20 minit saya biarkan sapuan dan bila saya tolak dengan jari, kulit yang kering ditangan saya tertanggal.

Dalam masa 3 hari sahaja menggunakan Bee Venom, kulit muka saya yang teruk mengelupas menjadi elok dan seperti tumbuh kulit baru dan tidak kering lagi. Wajah kelihatan lebih segar, licin dan paling ketara kedutan dan hitam bawah mata nampak berkurangan.

Tengok testimoni diatas. Muka saya tidak mengelupas lagi dan tidak kering. Rasa bersih, segar dan muka menjadi tegang apabila sapu krim Bee Venom. Pertama kali ni tau saya buat testimoni dimuka sendiri haha…

Pengguna Bee Venom Berpuas Hati

 • 91% pengguna berasa pengurangan kedutan dan garis-garis halus dalam 1 minggu.
 • 95% pengguna berasa kulit muka menjadi lebih cerah dan licin dalam 3 hari.
 • 98% pengguna berasa kulit muka menjadi tegang dan anjal dengan serta-merta.
 • 100% pengguna berpuas hati dan ingin menggunakannya setiap hari.

Anda Mesti Cuba

Alhamdulillah, setakat ini testimoni dari pengguna yang lain juga sangat baik dan ramai yang telah berpuas hati dan mempercayai produk Alpha Lipid Bee Venom ini.

Saya tahu anda mempunyai masalah kulit muka. Anda patut cuba dahulu, kalau tidak cuba, macam mana nak tahu hasilnya nanti. PM saya kalau hendak tahu lebih lanjut lagi ya atau boleh add friends saya di Facebook.

Khas untuk peminat Alpha Lipid Bee Venom Malaysia. Harga Bee Venom berbaloi seiring dengan kualiti produknya…

Alpha Lipid Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream make your skin long younger and achieves the most desirable results. TRY NOW!

Call/WhatsApp: 013 2680001

About author View all posts

Akma Omar

I am a young entrepreneur, involving in Retail Trade Business – Base in Kuala Lumpur, Malaysia. I have been in this industry more than 10 years. This blog is my online diary. More about me here...

34 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pin It on Pinterest